hacksoftware by COBRA NEB1
filme , jocuri , muzica , hack soft , crack soft ...torrente valide !!! A.t.e.n.t.i.e !!!! Precizam ca tot ce se gaseste pe acest site este doar in scop de dezvoltare iar voi va asumati intreaga raspundere pt actiunile savarsite. PENTRU A PUTEA POSTA PE FORUM TREBUIE SA VA INREGISTRATI ... FOLOSITI BUTONUL DE INREGISTRARE DE MAI JOS ... pentru sugestii si reclamatii sau orice alt motiv contactatine pe messenger la adresa hacksoft_office@yahoo.com .... va multumim ca alti ales hacksoftware
Lista Forumurilor Pe Tematici
hacksoftware by COBRA NEB1 | Reguli | Inregistrare | Login

POZE HACKSOFTWARE BY COBRA NEB1

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
ubytzika_senzuala pe Simpatie
Femeie
22 ani
Vrancea
cauta Barbat
22 - 45 ani
hacksoftware by COBRA NEB1 / _-_-_-_ Cererile voastre _-_-_-_ / hacking steam Moderat de scandal
Autor
Mesaj Pagini: 1
partnet
S P A M M E R

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1
sunt jucator inrait de cs
ieri mi -a furat unu steamu (al doilea furat)
vreau si eu daca se poate sa ma ajutati cu un program care se ocupa cu asa ceva.
am vazut ca au mai fost facute topicuri de acest gen da fie nu au primit nici un raspuns , fie  nu a mers programul facut de voi.

de ex cum mi a furat mie steamu;

mi a trimis un sarac pe care il aveam la steam la friends un linck in care scrie "admine pgl" sau cv de genu. eu am pus botu , am intrat pe saitul respectiv si  am downloadat acel "admine pgl" care era in format winrar. l-am dezarhivat si era un folder  , spre surprinderea mea gol. l-am sters imediat  si am intrat in cs. in cateva minute ma scoate din cs si din steam  , incerc sa ma loghez din nou si nu merge.
imediat am vb cu unu pe mess dc nu mai merge steamu ,si imi  apare pe descktop o fereastra   in care vorbea saracu ala care mi a luat steamu cu mn ,zicea ca vede tot ce fac in pc si mi l controleaza daca vrea (mi a oprit mesu cand vorbeam cu un tov )

daca ma poate ajuta sau stie cn cv despre acest program sau procedura prin care m a sapat ala..


o alta procedura de furat steamuri se face accesand  un sait (xxzzx.hi2.com) daca cunoaste cnv acest tip de hack sa ma ajute cu detalii


ms


pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la