hacksoftware by COBRA NEB1
filme , jocuri , muzica , hack soft , crack soft ...torrente valide !!! A.t.e.n.t.i.e !!!! Precizam ca tot ce se gaseste pe acest site este doar in scop de dezvoltare iar voi va asumati intreaga raspundere pt actiunile savarsite. PENTRU A PUTEA POSTA PE FORUM TREBUIE SA VA INREGISTRATI ... FOLOSITI BUTONUL DE INREGISTRARE DE MAI JOS ... pentru sugestii si reclamatii sau orice alt motiv contactatine pe messenger la adresa hacksoft_office@yahoo.com .... va multumim ca alti ales hacksoftware
Lista Forumurilor Pe Tematici
hacksoftware by COBRA NEB1 | Reguli | Inregistrare | Login

POZE HACKSOFTWARE BY COBRA NEB1

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Giulia22 din Alba
Femeie
25 ani
Alba
cauta Barbat
25 - 40 ani
hacksoftware by COBRA NEB1 / ...:::FILME:::... / Cleopatra (1963) Moderat de scandal
Autor
Mesaj Pagini: 1
cinefilu
@= V ~ I ~ P =@

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 139
Cleopatra (1963)






Info: IMDb
        Cinemagia
Gen: Biografic, Istoric, Drama, Romantic
Format: DVD 5
Audio: Engleza 5.1
Subtitrari: Romana, Daneza, Ceha, Finlandeza, Ebraica, Ungara, Islandeza, Norvegiana, Poloneza, Portugheza, Suedeza, Engleza
Mărime fişier: 2 x 4.35 GB
Sursa: DVD RETAIL
Regia: Joseph Mankiewicz     
Cu: Elizabeth Taylor, Richard Burton, Rex Harrison 
Durata: 192 minute
Īncărcat pe: File Factory





Sinopsis: Povestea reginei Cleopatra a VII-a a Egiptului, o feroce luptatoare in slujba propriei puteri, care se foloseste de tensiunile din interiorul Imperiului Roman pentru a-si stabiliza forta.
Vizitata in Egipt de Cezar, cei doi au o aventura in urma careia regina ramane insarcinata. Pretinzand un loc alaturi de Cezar, la conducerea Imperiului, Cleopatra viziteaza Roma. Cezar este ucis, insa, inainte de a se lua vreo decizie...

Filmul are proasta reputatie  ca aproape a falimentat 20th Century Fox. Inceput cu un buget de 2 milioane de $ ,a fost facut la un cost de 44 milioane $, echivalentul a 307,5 milioane la valoarea din 2009, facand din film a treia cea mai costisitoare productie  din lume si a doua din Statele Unite, dupa Pirates of the Caribbean:At World's End. Aceasta se datoreaza partial faptului  ca multe din decoruri si costume a trebuit sa fie facute  de doua ori, o data  pentru scenele facute defectuos in Londra  si a doua oara cand productia  a fost mutata in Roma.
Filmarile au inceput in Londra in 1960. Mankiewicz a fost adus in productie  dupa plecarea primului regizor (Rouben Mamoulian), care avea in gand pentru rolul principal pe actrita afro-americana Dorothy Dandridge. El a mostenit un film care deja consumase peste 5 milioane $ peste buget si nu avea nici o secventa utilizabila, din cauza ca actorii angajati initial sa joace pe Julius Caesar (Peter Finch) si Marc Antony (Stephen Boyd) au plecat datorită altor angajamente.Mankiewicz insusi a fost mai tarziu concediat in faza editarilor,pentru a fi mai apoi reangajat fiindca nimeni nu reusea sa monteze scenele turnate intr-un film.
Elizabeth Taylor  s-a imbolnavit pe parcursul filmarilor din Londra si a fost dusa  la urgenta unde i s-a facut traheotomie pentru a ii salva viata.Cicatricea rezultata poate fi vazuta in unele secvente.Filmarile au fost oprite o perioada.Productia a fost mutata la Roma  dupa sase luni dupa ce vremea din Anglia s-a dovedit impotriva recuperari lui Liz Taylor si responsabila de deteriorarea constanta a decorurilor si plantelor exotice costisitoare, necesare filmarilor.In timpul filmarilor Taylor  il intanleste pe Richard Burton si cei doi incep o relatie devenita foarte publica si mediatizata.

Filmul montat pentru studio de Mankiewicz avea 6 ore .Acesta a fost taiat la patru ore pentru premiera initiala,dar studioul a cerut(desi regizorul a obiectat) ca filmul sa fie taiat inca odata la aproape trei ore pentru a  permite cinematografelor sa mareasca numarul de vizionari pe zi.Drept urmare multe detalii au fost eliminate , ca moartea lui Rufio.Regizorul a incercat fara succes sa convinga studioul sa imparta filmul in doua pentru a pastra montajul original.Filmul a fost lansat in format video pentru acasa in varianta premierei de 243 de minute si se depun inca eforturi pentru a se gasi secventele lipsa(unele deja au fost recuperate).

Cleopatra a castigat 4 premii Oscar (Cea mai buna scenografie; Cea mai buna imagine, Cele mai bune costume, Cele mai bune efecte speciale) si a mai fost nominalizat la alte 5 categorii.




Pentru a descărca DVD 1 apasă : aici

Pentru a descărca DVD 2 apasă : aici




pus acum 11 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la