hacksoftware by COBRA NEB1
filme , jocuri , muzica , hack soft , crack soft ...torrente valide !!! A.t.e.n.t.i.e !!!! Precizam ca tot ce se gaseste pe acest site este doar in scop de dezvoltare iar voi va asumati intreaga raspundere pt actiunile savarsite. PENTRU A PUTEA POSTA PE FORUM TREBUIE SA VA INREGISTRATI ... FOLOSITI BUTONUL DE INREGISTRARE DE MAI JOS ... pentru sugestii si reclamatii sau orice alt motiv contactatine pe messenger la adresa hacksoft_office@yahoo.com .... va multumim ca alti ales hacksoftware
Lista Forumurilor Pe Tematici
hacksoftware by COBRA NEB1 | Reguli | Inregistrare | Login

POZE HACKSOFTWARE BY COBRA NEB1

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
alexxandra
Femeie
24 ani
Timis
cauta Barbat
24 - 57 ani
hacksoftware by COBRA NEB1 / ...:::FILME:::... / Sleuth (1972) Moderat de scandal
Autor
Mesaj Pagini: 1
cinefilu
@= V ~ I ~ P =@

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 139
Sleuth (1972)
Jocuri fatale





Info: IMDb
        Cinemagia
Gen: Mister, Thriller
Format: DVD 9
Audio: Engleza 2.0
Subtitrari: Romana, Engleza
Mărime fişier: 7.71 GB
Sursa: DVD RETAIL
Regia: Joseph L. Mankiewicz       
Cu: Laurence Olivier, Michael Caine
Durata: 138 minute
Īncărcat pe: File Factory





Sinopsis: Andrew şi Milo sunt cei doi jucători şi principalii protagonişti ai filmului nostru. Iar miza aparentă este soţia lui Andrew. Cei doi au experienţă īn jocuri, dar modul lor de abordare este complet diferit. Milo este un om care a muncit din greu pentru fiecare lucru pe care l-a realizat. A gustat durerea şi umilinţa. Iar jocurile īnseamnă relaxare pentru el. Acum nu-şi doreşte altceva decāt să fie lāngă femeia pe care o iubeşte (care se īntāmplă să fie soţia lui Andrew). Andrew, īn schimb, este un elitist care face parte din īnalta societate. Un personaj avut, care nu a cunoscut gustul sărăciei. Pentru el, totul este un joc: sexul, viaţa, moartea.
Filmul nu este previzibil şi conţine atātea răstunări de situaţie īncāt pānă īn ultimul moment nu ştim care va fi deznodămāntul.




Pentru a descărca apasă : aici




pus acum 11 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la