hacksoftware by COBRA NEB1
filme , jocuri , muzica , hack soft , crack soft ...torrente valide !!! A.t.e.n.t.i.e !!!! Precizam ca tot ce se gaseste pe acest site este doar in scop de dezvoltare iar voi va asumati intreaga raspundere pt actiunile savarsite. PENTRU A PUTEA POSTA PE FORUM TREBUIE SA VA INREGISTRATI ... FOLOSITI BUTONUL DE INREGISTRARE DE MAI JOS ... pentru sugestii si reclamatii sau orice alt motiv contactatine pe messenger la adresa hacksoft_office@yahoo.com .... va multumim ca alti ales hacksoftware
Lista Forumurilor Pe Tematici
hacksoftware by COBRA NEB1 | Reguli | Inregistrare | Login

POZE HACKSOFTWARE BY COBRA NEB1

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Lolo
Femeie
25 ani
Galati
cauta Barbat
25 - 52 ani
hacksoftware by COBRA NEB1 / ...:::FILME:::... / Harley Davidson and the Marlboro Man (1991) Moderat de scandal
Autor
Mesaj Pagini: 1
cinefilu
@= V ~ I ~ P =@

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 139
Harley Davidson and the Marlboro Man (1991)






Info: IMDb
        Cinemagia
Gen: Actiune, Crima, Drama, SF
Format: DVD 9
Audio: Engleza 2.0, Germana 2.0, Franceza 2.0, Italiana 2.0, Spaniola 2.0, Ceha 2.0
Subtitrari: Engleza, Germana, Franceza, Italiana, Spaniola, Suedeza, Finlandeza, Norvegiana, Daneza, Portugheza, Greaca, Ungara, Romana
Mărime fişier: 5.72 GB
Sursa: DVD RETAIL
Regia: Simon Wincer       
Cu: Tia Carrere, Mickey Rourke 
Durata: 98 minute
Încărcat pe: File Factory





Sinopsis: Harley Davidson (Mickey Rourke), un motociclist dur, şi prietenul lui, cowboy-ul Marlboro (Don Johnson) află într-o zi că un vechi şi bun prieten de-al lor este pe cale să piardă barul din cauza unor bancheri lacomi. Aceştia vor să construiască pe locul pe care se află barul, un complex de magazine moderne.

Ajunşi la concluzia că barul nu i-ar deranja totuşi foarte tare, reprezentanţii băncii îi cer proprietarului, în avans, o chirie în valoare de 2,5 milioane de dolari.

Harley şi Marlboro se hotărăsc să-şi ajute prietenul şi pun la cale un jaf. Din nefericire, ei atacă transportul greşit şi, în loc de bani, ei intră în posesia a zeci de kilograme de droguri. Bancherii care vor să-şi recupereze cât mai repede drogurile pornesc în urmărirea lor. Băieţii, care nu au ce sa facă cu marfa, încearcă un schimb, care însă va degenera şi căruia îi vor cădea victime mai mulţi dintre prietenii lor. Între timp, intervine şi poliţia care află de droguri şi care începe să-i urmărească pe aşa-zişii infractori.




Pentru a descărca apasă : aici




pus acum 11 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la