hacksoftware by COBRA NEB1
filme , jocuri , muzica , hack soft , crack soft ...torrente valide !!! A.t.e.n.t.i.e !!!! Precizam ca tot ce se gaseste pe acest site este doar in scop de dezvoltare iar voi va asumati intreaga raspundere pt actiunile savarsite. PENTRU A PUTEA POSTA PE FORUM TREBUIE SA VA INREGISTRATI ... FOLOSITI BUTONUL DE INREGISTRARE DE MAI JOS ... pentru sugestii si reclamatii sau orice alt motiv contactatine pe messenger la adresa hacksoft_office@yahoo.com .... va multumim ca alti ales hacksoftware
Lista Forumurilor Pe Tematici
hacksoftware by COBRA NEB1 | Reguli | Inregistrare | Login

POZE HACKSOFTWARE BY COBRA NEB1

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
DEEA25 Profile
Femeie
25 ani
Mures
cauta Barbat
25 - 51 ani
hacksoftware by COBRA NEB1 / ...:::FILME:::... / Noiembrie, ultimul bal (1989) Moderat de scandal
Autor
Mesaj Pagini: 1
cinefilu
@= V ~ I ~ P =@

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 139
Noiembrie, ultimul bal (1989)





Info:
       
Gen:  Drama       
Format: DVD 5
Mărime fişier: 4.15 GB
Sursa: ZIARUL JURNALUL NATIONAL DVD RETAIL
Regia: Dan Piţa   
Cu: Stefan Iordache, Gioni Popovici, Sergiu Tudose
Durata: 102 minute     
Premiera in Romania: 1989
Încărcat pe:



Sinopsis:


Prinţul Lai Cantacuzin (Stefan Iordache), descendent al unei familii boiereşti duce o existenţă anostă colorată doar de relaţia sa amoroasă cu soţia mult mai tânără a generalului Argintar şi educarea tinerei Daria (balerina Soimita Lupu), fiica ajutorului de primar. Deşi Daria îl iubeşte, Cantacuzin este incapabil să răspundă acestor sentimente.

Film realizat după romanul lui Mihail Sadoveanu, "Locul unde nu s-a întâmplat nimic".

"Imaginea acestui film devine un cod cromatic consonant, o extindere a spaţiului psihologic al personajelor de prim plan, ca şi a lumii povestirii." - Mircea Alexandrescu - 1989 (Cinema).



"Filmul propune o meditaţie asupra mizeriei uma ne, a plafonării vieţii de provincie pe care o suportă un om educat, plin de idealuri, de fapt e vorba despre un proces interior cauzat de sinuci derea fetei, pe care eroul şi-l face ca pe o autoanaliză. De la proza lui Sadovea nu până la film, multe lucruri erau de pus la punct. În primul rând, autorul romanului face o analiză fină a unui personaj misogin, egoist şi incapabil să intervină în propria-i viaţă. El pri veşte întreaga dramă prin care trece orăşelul şi tânăra femeie ca şi cum ar fi un martor, şi nicidecum un personaj implicat. Pentru el, totul este permis. Poziţia aceasta comodă, dar şi lip si tă de implicare îi creează pentru în ce put o oarecare detaşare, dar este o ne utralitate falsă, pentru că toţi ochii sunt aţintiţi asupra lui. El e singurul care poate mişca obştea, oraşul, e singurul care poate îndrepta lucrurile, e sin gurul care o poate salva pe tânăra fe meie, faţă de care are, fără să-şi ma ni feste intenţiile, obligaţii morale şi o gin­gaşă afecţiune. Pe scurt, filmul nu avea nimic comun cu realităţile ro mâ neşti ale anilor '80" (Dan Pita).

"În acest film, Ştefan Iordache a făcut dovada marelui său talent, creionând cu măiestrie greu de egalat portretul unui suflet chinuit, incapabil de a se deschide în faţa vieţii, a iubirii, a unei existenţe pline de decepţii" (Dan Piţa).


Download Link :




pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la