hacksoftware by COBRA NEB1
filme , jocuri , muzica , hack soft , crack soft ...torrente valide !!! A.t.e.n.t.i.e !!!! Precizam ca tot ce se gaseste pe acest site este doar in scop de dezvoltare iar voi va asumati intreaga raspundere pt actiunile savarsite. PENTRU A PUTEA POSTA PE FORUM TREBUIE SA VA INREGISTRATI ... FOLOSITI BUTONUL DE INREGISTRARE DE MAI JOS ... pentru sugestii si reclamatii sau orice alt motiv contactatine pe messenger la adresa hacksoft_office@yahoo.com .... va multumim ca alti ales hacksoftware
Lista Forumurilor Pe Tematici
hacksoftware by COBRA NEB1 | Reguli | Inregistrare | Login

POZE HACKSOFTWARE BY COBRA NEB1

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
dannutzza pe Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Mehedinti
cauta Barbat
25 - 52 ani
hacksoftware by COBRA NEB1 / ...:::FILME:::... / Asta-seara dansam in familie (1972) Moderat de scandal
Autor
Mesaj Pagini: 1
cinefilu
@= V ~ I ~ P =@

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 139
Asta-seara dansam in familie (1972)





Info:
       
Gen:  Comedie
Format: DVD 5
Mărime fişier: 4.28 GB
Sursa: E MEDIA DVD RETAIL
Regia: Geo Saizescu
Cu: Sebastian Papaiani, Dem Radulescu
Durata: 120 minute
Premiera in Romania: 1972
Īncărcat pe:



Sinopsis:


Temistocle T. Temistocle (Dem Radulescu) şi Alecu A. Alecu (Sebastian Papaiani), doi logodnici de profesie, colindă prin ţară pentru a escroca femeile dornice să se mărite. Īn plasa celor doi Don Juani care se prezintă drept persoane respectabile cad numeroase victime de diferite vārste, de la care aceştia reuşesc să obţină importante sume de bani īn schimbul promisiunilor de căsătorie.

"Comedia e un joc al spiritului. Rāsul are diverse stadii. Există zāmbetul, exista rāsul mai pe-nfundate, există şi hohotul, dar, mai presus de orice, īn comedie contează satisfacţia estetică īn faţa momentului de artă. Rāsul este clipa de paroxism a stării spirituale. De asta cred că trebuie să tratăm comedia ca pe un lucru foarte serios." Dem Radulescu - 1987 (Eva Sārbu - Interviuri uitate II)



Download Link :




pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la