hacksoftware by COBRA NEB1
filme , jocuri , muzica , hack soft , crack soft ...torrente valide !!! A.t.e.n.t.i.e !!!! Precizam ca tot ce se gaseste pe acest site este doar in scop de dezvoltare iar voi va asumati intreaga raspundere pt actiunile savarsite. PENTRU A PUTEA POSTA PE FORUM TREBUIE SA VA INREGISTRATI ... FOLOSITI BUTONUL DE INREGISTRARE DE MAI JOS ... pentru sugestii si reclamatii sau orice alt motiv contactatine pe messenger la adresa hacksoft_office@yahoo.com .... va multumim ca alti ales hacksoftware
Lista Forumurilor Pe Tematici
hacksoftware by COBRA NEB1 | Reguli | Inregistrare | Login

POZE HACKSOFTWARE BY COBRA NEB1

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Ela 22 Cluj
Femeie
22 ani
Cluj
cauta Barbat
22 - 48 ani
hacksoftware by COBRA NEB1 / ...:::FILME:::... / A Countess from Hong Kong (1967) Moderat de scandal
Autor
Mesaj Pagini: 1
cinefilu
@= V ~ I ~ P =@

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 139
A Countess from Hong Kong (1967)
Contesa din Hong Kong




Info:
       
Gen: Comedie
Format: DVD 5
Audio: Engleza 2.0, Spaniola 2.0, Italiana 2.0
Subtitrari: Romana, Engleza, Spaniola, Italiana
Mărime fişier: 4.35 GB
Sursa: DVD RETAIL
Regia: Charles Chaplin
Cu: Marlon Brando, Sophia Loren
Durata: 120 minute   
Nominalizat la:
Încarcat pe:



Sinopsis:


Ultimul film al lui Charlie Chaplin este o încântatoare comedie romantica, plina de acele nuante inteligente care au facut acest nume celebru. Filmul – pentru care Chaplin semneaza scenariul, regia si muzica – o prezinta pe Natasa, o contesa rusoaica emigranta (Sophia Loren), obligata sa se prostitueze în Hong Kong. Ea apare în camera unui american bogat, Ogden (Marlon Brando), pentru a-l santaja si a încerca sa se întoarca în State. Cum Ogden are si el planurile lui, dar nu poate rezista farmecului Natasei, urmeaza una dintre cele mai nostime povesti de razboi realizate vreodata!
Mai multe nume talentate sustin actorii din rolurile principale: fiul lui Chaplin, Sydney, este tovarasul de croaziera al lui Brando; Tippi Hedren e glaciala lui sotie; Patrick Cargill este supremul gentleman; iar Margaret Ruther - o batrâna doamna distinsa. Chaplin însusi apare într-un mic rol, ca steward al vasului!



Download Link :




pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la