hacksoftware by COBRA NEB1
filme , jocuri , muzica , hack soft , crack soft ...torrente valide !!! A.t.e.n.t.i.e !!!! Precizam ca tot ce se gaseste pe acest site este doar in scop de dezvoltare iar voi va asumati intreaga raspundere pt actiunile savarsite. PENTRU A PUTEA POSTA PE FORUM TREBUIE SA VA INREGISTRATI ... FOLOSITI BUTONUL DE INREGISTRARE DE MAI JOS ... pentru sugestii si reclamatii sau orice alt motiv contactatine pe messenger la adresa hacksoft_office@yahoo.com .... va multumim ca alti ales hacksoftware
Lista Forumurilor Pe Tematici
hacksoftware by COBRA NEB1 | Reguli | Inregistrare | Login

POZE HACKSOFTWARE BY COBRA NEB1

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
pissy_kitty la Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Sibiu
cauta Barbat
24 - 48 ani
hacksoftware by COBRA NEB1 / ...:::FILME:::... / Satra (1976) Moderat de scandal
Autor
Mesaj Pagini: 1
cinefilu
@= V ~ I ~ P =@

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 139
Satra (1976)





Info:
       
Gen:  Dramă   
Format: DVD 5
Mărime fişier: 4.35 GB
Sursa: PRO VIDEO DVD RETAIL
Regia: Emil Loteanu
Cu: Svetlana Toma, Pavel Andrejchenko, Grigore Grigoriu
Durata: 101 minute     
Premiera in Romania: 1976
Īncărcat pe:



Sinopsis:


Frumoasa tiganca Rada (Svetlana Toma) ii face farmece hotului de cai Luiku Zobar (Grigore Grigoriu). Pe Zobar il iubea blonda Iuliska (Yelena Sadovskaya), iar de Rada era indragostit nebuneste boierul Siladi (Ion Sandri Scurea).

Film sovietic din anul 1975, regizat de regizorul moldovean Emil Loteanu.

Scenariul filmului are la baza mai multe nuvele ale scriitorului rus Maxim Gorki, actiunea avānd loc la īnceputul secolului XX īn gubernia rusa Basarabia. Filmul prezinta povestea de dragoste dintre frumoasa tiganca Rada si hotul de cai Luicu Zobar, asa cum este descrisa la īnceputul nuvelei "Makar Ciudra" (1892) a lui Gorki.

"Facatoare de miracole, ea insasi un miracol, tiganca intruchipata de Svetlana Toma pluteste ca o muzica peste superbul film al lui Loteanu, film in care orice tentatie a documentarului sau pitorescului este izgonita in numele unei tentatii mult mai mari, aceea de a contopi istoria cu legenda, cruzimea cu tandretea, viata cu arta." -Nina Cassian- 1976 (Cinema)


Download Link:




pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la