hacksoftware by COBRA NEB1
filme , jocuri , muzica , hack soft , crack soft ...torrente valide !!! A.t.e.n.t.i.e !!!! Precizam ca tot ce se gaseste pe acest site este doar in scop de dezvoltare iar voi va asumati intreaga raspundere pt actiunile savarsite. PENTRU A PUTEA POSTA PE FORUM TREBUIE SA VA INREGISTRATI ... FOLOSITI BUTONUL DE INREGISTRARE DE MAI JOS ... pentru sugestii si reclamatii sau orice alt motiv contactatine pe messenger la adresa hacksoft_office@yahoo.com .... va multumim ca alti ales hacksoftware
Lista Forumurilor Pe Tematici
hacksoftware by COBRA NEB1 | Reguli | Inregistrare | Login

POZE HACKSOFTWARE BY COBRA NEB1

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Criscristina92
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
29 - 80 ani
hacksoftware by COBRA NEB1 / ...:::FILME:::... / Poker (2010) Moderat de scandal
Autor
Mesaj Pagini: 1
cinefilu
@= V ~ I ~ P =@

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 139
Poker (2010)





Info:
       
Gen:  Comedie     
Format: DVD 5
Mărime fişier: 4.35 GB
Sursa: DVD RETAIL
Regia: Sergiu Nicolaescu
Cu: Valentin Teodosiu, Vladimir Găitan
Durata: 112 minute     
Premiera in Romania: 2010
Īncărcat pe:



Sinopsis:


Poker spune povestea a patru prieteni ale căror destine se intersectează īn copilărie şi care, o dată ajunşi la maturitate, īntruchipează tipologii reprezentative pentru societatea romānească actuală: politicianul veros, mafiotul care īşi doreşte, prin orice mijloace, să acceadă īn politică sau medicul fără conştiinţă. Cei patru se īntālnesc la partide de poker pentru a pune ţara la cale.

"Cred că subiectul e mai actual ca niciodată şi reflectă īntocmai realitatea - mai ales cea politică - a Romāniei de astăzi", declară regizorul.

O producţie MediaPro Pictures, filmul Poker prezintă imoralitatea şi intrigile ascunse ale liderilor societăţii, care au creat o junglă cotidiană unde legile sunt făcute de cei care deţin puterea.  Astfel, jocurile la nivel īnalt nu sunt mai mult decāt o partidă de poker īn care cāştigă cel care ştie să tragă o cacealma la momentul potrivit.

Titel, Horia, Claudiu si Marcel sunt patru prieteni care joaca poker in mod regulat inca din liceu. Multi ani mai tarziu, Claudiu, senator proaspat divortat, isi asteapta prietenii in Snagov impreuna cu Monica, tanara lui amanta. Primii ajung Titel si Horia. Dintr-o discutie inofensiva se ajunge in scurt timp la dezvaluiri nu tocmai curate.Toti cei trei sunt invidiosi pe absentul Marcel, ajuns arhitect de succes in SUA. Titel vrea si el sa fie senator, si da mita in toate directiile ignorand faptul ca actiunile lui ii pun postul lui Claudiu in pericol. Discutia se incinge, se trece la santaje si la amenintari, iar Horia incearca sa-si impace prietenii.Spre final cei trei afla cu stupoare ca Marcel nu lipseste intamplator, iar frumoasa Monica e mai mult decat o biata amanta de senator.


Download Link:




pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la