hacksoftware by COBRA NEB1
filme , jocuri , muzica , hack soft , crack soft ...torrente valide !!! A.t.e.n.t.i.e !!!! Precizam ca tot ce se gaseste pe acest site este doar in scop de dezvoltare iar voi va asumati intreaga raspundere pt actiunile savarsite. PENTRU A PUTEA POSTA PE FORUM TREBUIE SA VA INREGISTRATI ... FOLOSITI BUTONUL DE INREGISTRARE DE MAI JOS ... pentru sugestii si reclamatii sau orice alt motiv contactatine pe messenger la adresa hacksoft_office@yahoo.com .... va multumim ca alti ales hacksoftware
Lista Forumurilor Pe Tematici
hacksoftware by COBRA NEB1 | Reguli | Inregistrare | Login

POZE HACKSOFTWARE BY COBRA NEB1

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
vio69 pe Simpatie
Femeie
25 ani
Botosani
cauta Barbat
25 - 50 ani
hacksoftware by COBRA NEB1 / ...:::FILME:::... / Prin cenuşa imperiului (1976) Moderat de scandal
Autor
Mesaj Pagini: 1
cinefilu
@= V ~ I ~ P =@

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 139
Prin cenuşa imperiului (1976)





Info:
       
Gen:  Drama   
Format: DVD 5
Mărime fişier: 3.98 GB
Sursa: E MEDIA DVD RETAIL
Regia: Andrei Blaier
Cu: Gheorghe Dinică, Cornel Coman, Gabriel Oseciuc
Durata: 101 minute     
Premiera in Romania: 1976
Încărcat pe:



Sinopsis:

La mijlocul anului 1917 Imperiul Austro-Ungar era în pragul destrămării iar naţiunile care îl constituiseră secole la rând se ridicau cerându-şi dreptul la autodeterminare. Luptele de pe front, morţii, tranşeele, victimele, sărăcia, nesiguranţa alcătuiesc un tablou dezolant şi dezumanizant. În acest context apar personajele principale, două fiinţe fundamental diferite dar cu un destin comun.

Darie (Gabriel Oseciuc), un tânar fără experienţa vieţii, un băiat şchiop şi naiv peste măsură şi un bărbat matur ciudat şi cinic, supranumit Diplomatul (fabulos interpretat de Gheorghe Dinică ) ,genul escrocului trecut prin toate silniciile vieţii, versatil, perfid, dar orgolios cu pretenţii de nobleţe.

Capturaţi într-o razie din Bucureştiul aflat sub ocupaţie germană, cei doi sunt aruncaţi într-un grup de oropsiţi ca şi ei şi duşi pe front să sape tranşee. La un moment dat, reuşesc să evadeze din convoi. Rătăcind printr-o peninsulă balcanică pârjolită de război, drumul le este presărat cu tot felul de evenimente palpitante, care le pun viaţa la încercare. Candidul Darie şi cinicul şi inventivul Diplomat sunt siliţi să supravieţuiască împreună, în timp ce sub ochii lor lumea din jur intră într-un dinamic proces de schimbare geopolitică şi socială. Împreună, ei trăiesc, aproape fantomatic, experienţa jocului cu moartea prin “cenuşa imperiului austro-ungar” agonizant, într-o lume în care fiinţa lor nu valora nimic. Diplomatul sfârşeşte prin a fi arestat de autorităţi, iar Darie, maturizat, la capătul unei iniţieri, alege calea luptei împotriva morţii, a disoluţiei umane, a războiului.


Download Link:




pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la