hacksoftware by COBRA NEB1
filme , jocuri , muzica , hack soft , crack soft ...torrente valide !!! A.t.e.n.t.i.e !!!! Precizam ca tot ce se gaseste pe acest site este doar in scop de dezvoltare iar voi va asumati intreaga raspundere pt actiunile savarsite. PENTRU A PUTEA POSTA PE FORUM TREBUIE SA VA INREGISTRATI ... FOLOSITI BUTONUL DE INREGISTRARE DE MAI JOS ... pentru sugestii si reclamatii sau orice alt motiv contactatine pe messenger la adresa hacksoft_office@yahoo.com .... va multumim ca alti ales hacksoftware
Lista Forumurilor Pe Tematici
hacksoftware by COBRA NEB1 | Reguli | Inregistrare | Login

POZE HACKSOFTWARE BY COBRA NEB1

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
dannutzza
Femeie
25 ani
Mehedinti
cauta Barbat
25 - 52 ani
hacksoftware by COBRA NEB1 / ...:::FILME:::... / Kane & Abel (TV mini-series 1985) Moderat de scandal
Autor
Mesaj Pagini: 1
cinefilu
@= V ~ I ~ P =@

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 139
Kane & Abel (TV mini-series 1985)
Kain si Abel





Info:
       
Gen: Drama
Format:  Xvid
Rezolutie: 720 x 540, 29 fps, 1896kbps
Audio: mp 3, 128kbps 
Marime fisier: 1.83 Gb + 1.30 Gb + 1.29 Gb
Sursa: DVD RETAIL
Regia: Buzz Kulik
Cu: Peter Strauss, Sam Neill
Durata: 135 + 87 + 86 minute 
Premiera in Romania:
Īncarcat pe:



Sinopsis:


Kane si Abel, doua persoane nascute in aceeasi zi, in tari diferite. Doua persoane cu destine distincte, dar care, atunci cand se vor intalni, vor reitera unul dintre cele mai vechi conflicte care au existat vreodata, cel legat de lupta pentru putere.

William Kane (Sam Neill) s-a nascut intr-una dintre familiile instarite din Boston si a fost educat special pentru a deveni unul dintre bancherii influenti de pe Wall Street. De cealalta parte a oceanului, in Polonia, in aceeasi zi cu Kane, s-a nascut Abel, fiul nelegitim al unui baron, crescut intr-un mediu modest si adoptat mai tarziu de nobilul polonez, fara a sti ca Abel este chiar fiul sau.

Dupa ce si-a petrecut multi ani intr-o tabara de prizonieri din Rusia, Abel reuseste sa fuga in Turcia si de acolo in Statele Unite, unde in scurt timp va reusi sa creeze unul dintre cele mai luxoase lanturi hoteliere din intreaga lume.

Cand destinul ii va pune fata in fata pe Kane si Abel, doua personalitati puternice, a caror unica placere este puterea, Wall Street - capitala mondiala a finantelor - se va cutremura.


Download Link Part.1:





Download Link Part.2:





Download Link Part.3:




Modificat de cinefilu (acum 12 ani)


pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la