hacksoftware by COBRA NEB1
filme , jocuri , muzica , hack soft , crack soft ...torrente valide !!! A.t.e.n.t.i.e !!!! Precizam ca tot ce se gaseste pe acest site este doar in scop de dezvoltare iar voi va asumati intreaga raspundere pt actiunile savarsite. PENTRU A PUTEA POSTA PE FORUM TREBUIE SA VA INREGISTRATI ... FOLOSITI BUTONUL DE INREGISTRARE DE MAI JOS ... pentru sugestii si reclamatii sau orice alt motiv contactatine pe messenger la adresa hacksoft_office@yahoo.com .... va multumim ca alti ales hacksoftware
Lista Forumurilor Pe Tematici
hacksoftware by COBRA NEB1 | Reguli | Inregistrare | Login

POZE HACKSOFTWARE BY COBRA NEB1

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
crazy_hell_angel
Femeie
25 ani
Gorj
cauta Barbat
25 - 53 ani
hacksoftware by COBRA NEB1 / ...:::FILME:::... / Tudor Gheorghe - Degeaba ... ?! (2011) Moderat de scandal
Autor
Mesaj Pagini: 1
cinefilu
@= V ~ I ~ P =@

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 139
Tudor Gheorghe - Degeaba ... ?! (2011)





Info:
       
Gen:  Muzica
Format: DVD 9
Audio: Romana 2.0
Subtitrari: ~
Mărime fişier: 6.26 GB
Sursa: TVRip ANTENA 3
Durata: 91 minute   
Încărcat pe:



Sinopsis:

Tudor Gheorghe, maestrul cuvintelor cantate va incheia seria concertelor din anul 2011 la Sala Palatului din capitala, cu o reprezentatie inedita a spectacolului “DEGEABA” ce vor avea loc pe data de 23 Decembrie incepand cu ora 19:00.

Inspirat din proiectul “Mie-mi pasa” prezentat cu succes publicului la sapte ani de la Revolutie,“DEGEABA” va oferi celor prezenti garantia unei experiente in stilul rock-simfonic prin intermediul poeziei si a cantecului romanesc.

Sub bagheta dirijorului si orchestratorului Marius Hristescu, alaturi de mult indragitul artist vor evoluatimp de aproximativ doua ore, peste 70 de instrumentisti, un grup coral si o trupa rock , iar efectele speciale de lumini si efectele pirotehnice vor completa atmosfera unui peisaj muzical de neuitat.

“Degeaba…?!” este o experianţă in stilul rock-simfonic, trasmisă prin intermediul poeziei şi a cântecului românesc, de cea mai buna calitate. “Un concert ca şi România, cu disperare, cu frustrare, dar şi cu iertare şi speranţă“, este fraza cu care Tudor Gheorghe îşi descrie propriul spectacol.
Alături de artist, vor urca pe scenă peste 70 de instrumentişti, un grup coral şi o trupă rock care vor evolua, timp de aproximativ două ore, sub bagheta dirijorului şi orchestratorului Marius Hristescu într-o reprezentaţie originală.



Download Link :




pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la