hacksoftware by COBRA NEB1
filme , jocuri , muzica , hack soft , crack soft ...torrente valide !!! A.t.e.n.t.i.e !!!! Precizam ca tot ce se gaseste pe acest site este doar in scop de dezvoltare iar voi va asumati intreaga raspundere pt actiunile savarsite. PENTRU A PUTEA POSTA PE FORUM TREBUIE SA VA INREGISTRATI ... FOLOSITI BUTONUL DE INREGISTRARE DE MAI JOS ... pentru sugestii si reclamatii sau orice alt motiv contactatine pe messenger la adresa hacksoft_office@yahoo.com .... va multumim ca alti ales hacksoftware
Lista Forumurilor Pe Tematici
hacksoftware by COBRA NEB1 | Reguli | Inregistrare | Login

POZE HACKSOFTWARE BY COBRA NEB1

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
grecoaica pe Simpatie
Femeie
22 ani
Dambovita
cauta Barbat
22 - 45 ani
hacksoftware by COBRA NEB1 / ...:::FILME:::... / Drumet în calea lupilor (1988) Moderat de scandal
Autor
Mesaj Pagini: 1
cinefilu
@= V ~ I ~ P =@

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 139
Drumet în calea lupilor (1988)





Info:
       
Gen:  Drama, Istoric     
Format: DVD 5
Mărime fişier: 4.14 GB
Sursa: E MEDIA DVD RETAIL
Regia: Constantin Vaeni
Cu: George Alexandru, Cătălina Mustaţă
Durata: 108 minute     
Premiera in Romania: 1988
Încărcat pe:



Sinopsis:


A murit intr-o noapte trista si rece de noiembrie a anului 1940, izbit in cap de gloantele unei bande de legionari organizati intr-una dintre sangeroasele Echipe ale Mortii nr. /... in dimineata aceleiasi zile am vazut in Bucuresti, pe Calea Victoriei, o coloana de indivizi imbracati in camasi verzi, brazdate in diagonala de curele maro, marsaluind exaltati, in ritmuri de cantece legionare.

Celebrau crima! Preamareau batjocura! Nu m-am temut de forta lor etalata cu brutalitate si nerusinare, dar m-a inspaimantat aparitia fenomenului, a faptului de a socoti crima drept arma politica, uciderea drept act de dreptate si inalta virtute morala. ” (George Macovescu - fost Ministru de externe al Romaniei, fost Presedinte al Uniunii Scriitorilor)



Download Link:




pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la